Andreea Bălan se apucă de muzică populară? “De multe ori am luat în calcul să cânt muzică populară”

361
views

Andreea Bălan este una dintre cele mai active artiste din lumea muzicii. Aceasta cântă, dar şi dansează foarte mult pe scenă, show-urile ei fiind foarte apreciate de public. Artista a facut recent o dezvaluire cel putin surprinzatoare: “De multe ori am luat în calcul să cânt muzică populară”!

Andreea Bălan a vorbit într-un interviu despre pasiunea sa pentru muzica populară şi spune că i-ar fi plăcut să cânte şi acest gen de muzică, dar concertele sale nu-i permit acest lucru.

„De multe ori am luat în calcul să cânt muzică populară, dar show-ul meu este atât de complex, că n-am simțit nevoia să introduc și un moment de muzică populară. Avem majorete, supereroi, iepurași, carnaval, un show complex în care, într-o oră, se întâmplă foarte multe lucruri. Schimbăm ținutele la șase minute, și eu, și dansatoarele, cânt, dansez, fac acrobații cu Petrișor. Dar dacă vom face un show cu mai multe reprize, atunci își va găsi locul aici și un moment de muzică populară.”, a declarat Andreea Balan pentru Libertatea.

Andreea Bălan învață cântece și dansuri populare la filmările pentru “Ie, Românie” (emisiune în care e jurat și care va fi difuzată în curând) și nu exclude ca asta să-i fie de ajutor în carieră, în viitor.

„Emisiunea “Ie, Românie” nu îmi ocupă foarte mult timp, doar două sau trei zile pe săptămână, în funcție de locul în care trebuie să ne deplasăm în țară. Îmi face o deosebită plăcere să lucrez, să fiu activă, să fac tot felul de lucruri interesante. “Ie, Românie” este o emisiune care promovează valorile românești autentice, tradiționale și mă bucur că am acum ocazia să merg în toate zonele țării și să cunosc tradițiile specifice fiecărei zone. Întotdeauna mi-a plăcut să învăț, să aflu lucruri noi despre țara noastră. (…) Îmi place că, datorită emisiunii, descopăr prin ce se diferențiază portul de la o zonă a țării la alta. Filmând în Maramureș, Bucovina, Transilvania și celelalte regiuni, am învățat să recunosc costumul popular din fiecare zonă și am aflat lucruri noi și foarte interesante. (…) Descopăr, în primul rând, stiluri de dans popular. Eu știam să dansez Călușul, dar acum, mergând prin țară, învăț dansuri specifice fiecărei zone. Și asta mă îmbogățește și mă ajută pe mine, ca entertainer și dansator. De asemenea, în caz că vreodată voi dori să integrez în show-urile mele un moment de muzică populară, voi ști ce pași să folosesc.”, a mai declarat artista.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii