Andreea Marin, prima declaraţie despre A DOUA SARCINĂ: “Mă gândesc să fac copii şi îmi doresc“

294
views

Andreea Marin isi doreste cu ardoare să nască al doilea copil. „Zâna” se bucură de momentele frumoase petrecute în compania iubitului, Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

Andreea Marin a declarat in cadrul unei emisiuni tv ca isi doreste sa faca un copil cu iubitul consul. Vedeta nu a oferit detalii despre o posibila nunta, insa recunoaste ca pe viitor se gandeste sa ii faca un fratior sau o surioasa Violetei, fiica din casnicia cu Stefan Banica.

„De 8 Martie îmi doresc dragoste de la iubitul meu şi îi mulţumesc. Mă simt echilibrată. E simplist să judeci, viaţa mea e mult mai complicată, lucrurile uneori nu rezistă, pentru că eu am decis să nu rezist într-o relaţie care nu merge. Nu stau sa suport lucruri de nesuportat. Nu mă gândesc acum la căsătorie, dar nu o exclud ca posiblitate. Mi se pare firesc să fii optimist pâna la capăt. Şi la 80 de ani voi fi optimistă. Da, mă gândesc să fac copii şi îmi doresc”, a declarat Andreea Marin.

Vedeta tv se iubeste de cateva luni bune cu Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia, in varsta de 32 de ani.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii