Aurel Tămaș dezminte zvonurile de divorț! ”O să-i invit la chef”! Primele declarații ale artistului

2282
views

In urma cu o zi, presa mondena vuia ca Aurel Tămaș, unul dintre cei mai respectabili artiști de muzică populară și de petrecere s-a separat de soția sa, Marieta, după o căsnicie ce a durat 27 de ani. Cantaretul a negat aceste bârfe și chiar a fost amuzat.

Aurel Tămaș are 57 de ani de viață și 20 de ani de căsnicie cu cea de-a doua soție, pe nume Marieta, cu care are si un baiat in varsta de 17 ani. Zilele acestea s-a zvonit despre cei doi că au divorțat.

Se spune că nu iese fum fără foc, însă celebrul interpret din Cluj a negat aceste zvonuri. ”Dacă dumneavoastră credeți că am divorțat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu știu cum a apărut știrea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divorțat, nu sunt despărțit. Viața mea privată e privată și sunt un om destul de așezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri să-mi ridic poalele în cap. Oricum nu e prima dată când se scrie că eu divorțez, au mai scris de vreo patru ori până acum. De unii scriu că au murit, de mine că am divorțat! O să-i invit la cheful de divorț. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, așa că nu am timp de astfel de prostii”, a declarat pentru Click!, Aurel Tămaș.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii