Cum o alintă Răzvan Simion pe Lidia Buble: “Se potrivea de minune dacă eram bărbat“

346
views

Lidia Buble a fost invitată în cadrul emisiunii “Răi Da’ Buni”, unde a vorbit despre familia ei, dar și despre cum îi place iubitului ei, Razvan Simion, să o alinte.

Indragita artista a vorbit despre mama ei și despre legătura strânsă pe care o are cu frații săi. Mai mult de atât, Lidia a glumit pe seama faptului că dacă ar fi fost băiat, numele care i-ar fi fost predestinat era Vasile.

“Numele de Vasile este pentru mine. Se potrivea de minune dacă eram bărbat. Aşa mă mai alintă Răzvan, cu acest nume. Cu tata semăn fizic, dar sufleteşte sunt ca mama. La nunţile fraţilor mei, eu cu mama plângem cot la cot. Sora mea vrea să cânte în biserică şi să-L slujească pe Dumnezeu. Dia are un lipici fantastic la oameni. (…) Mama plânge din orice şi se emoţionează foarte tare, iar când mergeam la bălăcit venea după noi şi ne număra. Mama face piure cu bormaşina”, a spus Lidia Buble.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii