Inna, şi umilită, şi cu banii luaţi! Lovitură sub centură chiar de la judecătorii de la care spera să îi facă dreptate

626
views

Aflată în plin proces cu asociaţia CREDIDAM, pe care o acuză că i-a „sifonat” banii cuveniţi, Inna a primit o lovitură sub centură chiar de la judecătorii de la care spera să îi facă dreptate.

De aproape un an, Inna încearcă să recupereze banii cuveniţi din drepturi de autor, încasaţi de CREDIDAM şi „rătăciţi” pe drum, scrie spynews.ro. După ce au amânat pronunţarea câteva luni la rând, judecătorii au descoperit, brusc, faptul că unele faptele reclamate de Inna, comise în perioada 2011-2014, s-au prescris deja. Aşa că, în privinţa banilor din perioada respectivă, artista a rămas cu buza umflată. Totodată, judecătorii au admis administrarea de noi probe la dosar, iar următorul termen va avea loc chiar săptămâna aceasta.

Potrivit propriei descrieri de pe site, CREDIDAM reprezintă interesele a 11.000 artişti interpreţi români şi străini. Obiectul activităţii CREDIDAM este colectarea şi repartizarea banilor cuveniţi acestora, proveniţi din difuzarea înregistrărilor comerciale pe teritoriul României de către posturile de radio, TV, cablu, cinematografice, în restaurante, hoteluri, discoteci etc. CREDIDAM susţine că reprezintă interesele unor artişti precum: Angela Gheorghiu, Radu Beligan, Dan Bittman, Florin Piersic, Andra, Inna, Horia Brenciu, Grasu XXL, Guess Who, Maia Morgenstern, Alexandru Arşinel.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii