Lovitură dură pentru Anda Adam! AVEREA sa, pusă SUB SECHESTRU! Cum a ajuns să fie falită

1150
views

Anda Adam ar fi participat la competiția sportivă televizată, Exatlon, nu pentru pentru a marca un punct în plus de celebritate ci din motive mult mai dureroase.

Celebra cântăreață are probleme financiare grave, astfel că bunăstarea pe care o afișează în public și pe rețelele de socializare se pare că este doar o aparență.

Firma Andei Adam a înregistrat pierderi de 208.000 de euro, potrivit nformațiilor apărute pe site-ul ANAF. Datoria se compune din impozite, asigurări sociale și un credit, informează cancan.ro.

Firma artistei, „Anda Adam Company”, a înregistrat pierderi constante

Mai mult, se pare că magistrații unei judecătorii din București au încuviințat executarea silită a cântăreței, prin firma sa, în contul datoriilor acumulate la o importantă bancă din România. Toate lichiditățile cântăreței, conturile și activele sale au fost puse sub sechestru, potrivit sursei citate.

Dacă ar fi câștigat competiția, Anda Adam ar fi putut să-și achite jumătate din datorii. Din păcate, vedeta a fost eliminată din concurs pe fondul unor probleme de sănătate.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii