Neașteptat! Ce post de televiziune i-ar putea face Oanei Zăvoranu o ofertă de nerefuzat

418
views

În ultima perioadă un post de televiziune generalist a început să înregistreze record, prin care a devansat tradiționalii lideri Pro Tv și Antena 1. Este vorba de Kanal D, care a reușit să se claseze pe locul 1 în topul audiențelor cu show-ul Exalton, care este urmărit de peste 2 milioane de români de fiecare dată.

După Anda Adam, acum a venit rândul Claudiei Pavel, cunoscută ca și Cream să fie eliminată din concurs. Este posibil ca în locul acesteia să vină altcineva și fanii abia așteaptă să vadă cine va fi norocoasă care se va alătura emisiunii fenomen difuzată de Kanal D.

Cei mai înfocați suporteri ai show-ului au venit şi cu propuneri, ba chiar insistă să fie luați în seamă și să se concretizeze. Pe fan-grupul Exatlon, mai mulţi internauţi au propus-o pe Oana Zăvoranu să vină în locul Claudiei Pavel. Mai mulţi fani ai show-ului speră să o vadă pe Oana Zăvoranu în Republica Dominicană şi spun că bruneta ar face instrucţie cu Giani Kiriţă, cel mai „guraliv” concurent din echipa „Faimoşii”.

„Dacă ajunge Zăvo în Dominicană, Geani slăbeşte 75 de kg la prima săptămână”, „Nu cred… nu are cum, Claudia a fost eliminată, nu a plecat ca Bogdan să fie înlocuită cu Oana”, „Ar fi prea tare… show de show!”, „Nu e posibil, dar aş vrea să o văd la Exatlon. Ar face show!” „Ar fi tare. S-ar certa zilnic cu Kiriţă”, au fost doar câteva din comentariile fanilor.

Turcii de la Kanal D ar putea lua în seamă această propunere și este posibil ca Oana Zăvoranu să se trezească pe masă cu o ofertă de nerefuzat. Mai rămâne, însă ca vedeta să și poată face probelor deloc ușoare de la Exalton, scrie Bugetul.ro.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii