Oana Radu, declaraţie revoltătoare la TV! Ce ar face dacă ar avea un copil obraznic: ”L-aş lega de calorifer! L-aş sparge cu bătaia”

426
views

Oana Radu a facut declaratii revoltatoare in cadrul unei emisiuni TV. Cantareata a recunoscut public faptul ca daca ea ar avea un copil obraznic l-ar bate.

Cunoscuta cantareata a relatat faptul că dacă ea ar avea un copil ar apela la violenţă în cazul în care acesta nu ar asculta-o şi a făcut câteva declaraţii dure în acest sens. Mai mult, Oana a menţionat că din punctul ei de vedere copiii pot fi uneori prea răsfăţaţi şi din acest motiv pot crea probleme părinţilor.

„Vezi că pe parcursul vieţii de multe ori zici ce bine ar fi fost să mă bată mama la timp. Cu toţii am luat bătaie când eram mici, scapă ( n.r. un copil de sub control) ca vaca în lucernă. Nu sunt de acord cu violenţa, dar uneori un copil te poate scoate din sărite. E copilul tău, tu îi spui să facă bine şi el să facă invers… Depinde de copil, uneori ca să atragi copilul de partea ta îl laşi să facă ce vrea… Eu personal dacă aş avea un copil problemă cum am fost eu sau mai rău decât am fost eu, dacă aş avea un copil căruia să îi ofer tot şi el să nu mă asculte… declar public că l-aş sparge cu bătaia! L-aş lega de calorifer şi l-aş asculta cu urechea.”, a spus Oana Radu la Antena Stars.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii