Oana Zăvoranu, anunţ trist! Vedeta este disperată: „Ofer 1000 Euro celui care mi-o aduce”

10014
views

Oana Zăvoranu este disperată. Vedeta a pierdut una dintre pisicuțe, iar recompensa pe care o oferă pentru găsirea acesteia este mai mult decât generoasă.

Un moment de neglijenţă a costat-o scump! Oana Zăvoranu şi-a pierdut una dintre pisicile pe care le ţine în casa din Dorobanţi. Bruneta a lăsat câteva minute fereastra deschisă, iar felina şi-a făcut loc şi a sărit pe geam.

Disperată, Oana Zavoranu şi-a anunţat fanii de pe conturile de socializare că oferă o recompensă generoasă celui care o va găsi, iar recompensa pe care o oferă vedeta este mai mult decât generoasă. Ea a anunțat că dă 1.000 de euro bani în mână celui care îi găsește felina.

„Am pierdut-o pe Riri în această seară (duminică, 11 februarie n.r), în jurul orelor 19:00 pe strada Andrei Mureșeanu, nr 20, zona Dorobanți, Răspunde la numele de Riri, este fetiță, este gir închis, slăbiță, în jur de 4 luni și jumătate. Are o zgardă roz cu puțin alb la gât. E speriată poate acum. Rasa: albastru de Rusia! Este sufletul meu! Vă rog dacă știți ceva, dați-mi un mesaj. Sau sunați la nr. de telefon 0729.911.310. Ofer recompensă substanțială celui care mi-o aduce. Rog seriozitare. Găsitorul lui Riri va primi 1.000 de euro. Bani în mână!”, a scris Oana Zăvoranu, pe retelele de socializare.

Oana nu a găsit-o nici până acum pe Riri, dar nu se lasă bătută. Ea le-a explicat fanilor cum s-a întâmplat totul: „Nu am găsit-o! O căutăm! Am pus în curte afară bobițe și litiera ei. Sperăm să o găsească cineva, să sune și să-i oferim recompensa promisă! (…) Am lăsat geamul deschis la baie cinci minute şi a ridicat plasa. A sarit de la mezanin unde avem noi apartamentul. Totul aşa de repede…nu ştiam că poate ridica plasa. Era foarte speriată şi până am ajuns noi, de sperietură a fugit”.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii