Primele declaraţii ale lui Jean Paler după ce fost internat de urgență la spital! Cum se simte actorul acum

172
views

Actorul Jean Paler a fost internat de urgenta, zilele acestea, în secția Cardiologie a spitalului din Ploiești. În urma investigațiilor, medicii au descoperit că starea lui Jean Paler era de decompensare a mai multor organe. Acestea ar fi fost afectate în urma unui tratament pentru diabet pe care actorul l-ar fi urmat în ultima perioadă. 

Primele declaraţii ale lui Jean Paler după problemele de sănătate. Actorul, în ciuda internării sale în spital, se gândeşte doar la viaţa profesională, vrea să urce pe scenă cât mai repede, să nu îşi lase fanii să aştepte.

„Eu am probleme cu inima și le voi avea toată viața, până când îmi bate preotul la ușă. Asta e, sunt dependent de tratament, o să iau pastile până n-o să mai fiu. Acum, na, problemele de sănătate tot apar. Și sunt și răgușit, uite că abia vorbesc, că am fost la schi… Nu sunt nici eu atent, se mai întâmplă. Dar nici să stau în casă toată ziua nu pot. Uite, am și spectacole, pe 7 și pe 8 martie, la Câmpulung Muscel, și o să merg la spectacole. Ce crezi că mi s-a întâmplat? Acum, că a apărut știrea asta cu spitalul, m-au sunat organizatorii disperați dacă mai vin sau nu. Eu cred că unii sunt invidioși și vor să-mi facă rău… Cu probleme de sănătate sau fără, eu ma urc pe scenă.”, a declarat în exclusivitate actorul pentru Revista VIVA!.

Jean Paler trebuia să susțină un spectacol, sâmbătă, la Ploiești, însă totul a fost anulat, din cauza problemelor de sănătate ale actorului.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii