Salariu de vis! Cu cât îl plătește trustul Intact pe Mihai Morar în fiecare lună

469
views

Mihai Morar, vedeta Antena Stars este o prezență constantă atât la radio, cât și pe micile ecrane, iar toate proiectele în care a fost implicat i-au adus profituri considerabile.

Morar are în prezent o emisiune la Antena Stars, “Răi da’ buni”, dar și una la Radio ZU. Pentru ambele, el ar primi lunar o remunerație de 6.000 de euro, scrie Bugetul, care estimează că odată cu noile modificăriile fiscale, suma s-ar fi putut mări.

Prezentatorul Antena Stars este căsătorit de mai bine de 10 ani și are două fetițe gemene superbe. Acesta evită să-și expună mediatic familia, sugerând de fiecare dată că pentru el este important ca viața privată să rămână totuși privată.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii