Simona Gherghe, SALARIU FABULOS la ”Acces Direct”! N-o să-ți vină să crezi ce salariu încasează lunar de la Antena 1

603
views

O vezi în fiecare zi pe micul ecran și pune multă pasiune în tot ceea ce face. Mulți s-au întrebat ce salariu are Simona Gherghe, prezentatoarea de la „Acces Direct”, iar acest detaliu s-a aflat.

Prezentatoarea TV lucrează de ani buni la ”Acces Direct”, unde face o muncă foarte bune. Tot timpul se implică în cazurile pe care le prezintă și atunci când e cazul să dea un sfat sau o mână de ajutor o face fără să stea pe gânduri. Simona Gherghe ar avea un salariu mare, aceasta ar încasa de la Antena1 7.000 de euro pe lună.

Potrivit informațiilor apărute în presă, salariul prezentatoarei TV poate crește atunci când publicul este din ce în ce mai numeros. Atunci când audiența este mare, Simona Gherghe ar primi un bonus din partea șefilor, potrivit viva.ro.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii