Soția lui Bebe Cotimanis, prima declarație după ce a văzut imaginile cu actorul și amanta lui. “A fost un șoc, mă doare sufletul”

402
views

Florina Mărcuţă, soția lui Bebe Cotimanis, prima declarație după ce a văzut imaginile cu actorul și amanta lui. Femeia a mărturisit că suferă, însă a rămas la fel de discretă ca și până acum, spunând că indiferent de situație, actorul este totuși soțul ei.

În vara lui 2014, Florina Mărcuţă, în vârstă de 49 de ani și Constantin Cotimanis, 62 de ani, s-au căsătorit după 14 ani de relație, insa acum e posibil sa ajunga la divort. Cei doi au un baiat de 13 ani.

Soţia lui Cotimanis a recunoscut că „o doare sufletul”, însă a preferat să nu dea în omul pe care l-a iubit. „A fost un şoc pentru mine să văd acele fotografii şi filmuleţul. Mă doare sufletul, dar asta e, mergem înainte. El e, în definitiv, soţul meu şi tatăl lui Matei. Nu vreau să comentez nimic”, a declarat, pentu Click!, Florina Mărcuţă.

Iulia Dumitru, actriţă la un teatru din Piteşti, este femeia alături de care Bebe Cotimanis a fost surprins zilele trecute. Se pare că acesta s-a și mutat cu cea care îi este colegă de scenă.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii