Un nou divorţ în showbizul românesc! Şi-au spus adio după 20 de ani de căsnicie

512
views

Un nou divorţ zguduie showbizul românesc. După 20 de ani de căsătorie, cantaretul de muzica populara Aurel Tămaş şi soţia sa, Marieta, s-au despărţit. Însă în termeni civilizaţi, fără scandal. Mai mult, cei doi au rămas în relaţii foarte bune.

Aurel şi Marieta au împreună un băiat, Antoniu Aurel Tămas, în vârstă de 17 ani. Acesta practică, în prezent, tenisul. Aurel Tămaș (56 de ani) și frumoasa doamnă ce încă păstrează numele de Tămaș, Marieta, s-au căsătorit în 1991. Motivele pentru care cei doi au ales să divorțeze nu se cunosc până în aceste momente.

În prezent, Aurel Tămaş se afla într-un turneu în SUA. A susţinut spectacole în Seattle, Los Angeles, San Francisco, Cleveland, Detroit, Florida ori New York.

Cunoscut pentru melodiile sale de muzică populară, romanțe , muzică de petrecere și muzică ușoară, solistul și prezentatorul de televiziune Aurel Tămaș a cântat prima și ultima oară în Statele Unite, în 1992, alături de respectabilul muzician şi taragotist maramureşean Dumitru Fărcaș.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii