VIDEO / AMME lansează “Vis străin”, primul single în limba română! Uite cum sună

1801
views

După piese cântate în spaniolă şi engleză, a venit momentul ca AMME să lanseze prima ei piesă în limba română – “Vis străin”. Noua piesă a artistei este compusă de Mellina in studioul de la Tralala School.

„Piesa „Vis strain” este piesa sufletului meu, primul meu single in limba romana, este produsă de Mellina, iar eu am contribuit la versuri. Am descoperit că imi place sa scriu si sunt fericita ca am ocazia sa lucrez cu un om atat de talentat și de înțelegător cum este Mellina. Sper sa va placa, este din suflet, pentru toate sufletele care au fost dezamăgite candva. Deseori ni se intampla sa credem ca suntem protagoniștii unor scenarii pe care ni le imaginam, ne dorim să fim acolo,dar de fapt este o iluzie, alergam intr-un vis strain.”, spune AMME despre noul single si colaborarea cu Mellina, cu care a mai lucrat si in trecut la sigle-urile „Muchacho” si „Te digo”.

Regizat de Daniel Libeg, videoclipul filmat alb negru reda povestea piesei prin miscarile de dans ale celor doi protagonisti.

„Am vrut sa filmam clipul alb negru tocmai pentru a transmite exact ideea piesei, am vrut putin dramatism, dar totodată prezentăm ideea unei femei puternice, care reușește să treacă peste tot si gaseste putere in ea însăși. Am colaborat pentru a doua oara cu Daniel Libeg si sunt foarte mulțumită de chimia dintre noi, imi asculta ideile si asta este foarte important.”, a declarat AMME despre clipul piesei „Vis strain”.

Pe langa muzica, AMME se ocupa de scoala de dans „AMME Dance Star”, iar in doar intr-un an a deschis 4 scoli de dans, in 4 orase diferite. Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/ammedancestar/.

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.HeyNews.ro acele mesaje, comentarii, opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.

comentarii